Üst Menu

User menu

Haberler

Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesi' ni Aldık. Çarşamba, Ekim 13, 2021 - 09:37

Fırat Üniversitesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından yapılan incelemelerin ardından “Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesi” alan bölgedeki ikinci üniversite oldu.

Üniversitemiz Online Tanıtım Günleri Başladı Pazartesi, Ağustos 2, 2021 - 13:56

Değerli öğrenci adaylarımız,

YouTube hesabımızdan Online Tanıtım Günlerimiz başladı. Üniversitemiz ilgili merak ettiğiniz her soru YouTube canlı yayınında cevap bulacak.  Youtube Link: Tıklayınız

YÖKAK Kurum İç Değerlendirme Kılavuzu Versiyon 2.1' i tanıttı. Pazartesi, Mart 1, 2021 - 22:36

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 2021 yılında yürütülecek olan Kurumsal Dış Değerlendirme, Kurumsal Akreditasyon ve İzleme Programları ile kurum iç değerlendirme raporlarının hazırlanmasına yönelik 23-24 Şubat 2021 tarihlerinde bilgilendirme webinarları gerçekleştiri

Hizmet İçi Eğitim Planlama Toplantısı Pazartesi, Şubat 8, 2021 - 12:21

Fırat Üniversitesinde İdari Birim personellerine yönelik Hizmet içi Eğitim programına yönelik toplantı gerçekleştirildi. Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan AKPINAR başkanlığında toplanan çalışma grubu idari personelin eğtiminde öncelikli alanların belirlenmesi için paydaş görüşlerine yer verilmesi kararlaştırıldı.

YÖKAK İzleme Programı Pazar, Ocak 17, 2021 - 16:59

Fırat Üniversitesi, YÖKAK tarafından İzleme Programına alındı. Program dahilinde son 3 yılın değerlendirilmesi yapıldı. YÖKAK İzleme Ekibi olarak görevlendirilen hocalarımız Übiversitemizin Uzaktan Eğitim alt yapısını kullanarak programı sağlıklı bir şekilde yürüttüler. Programın ilk oturumunda İzleme Ekibi Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ile toplanı yaptıktan sonra 2.

Fırat Üniversitesi Green Metric Sistemine Katıldı Pazar, Ocak 17, 2021 - 11:27

Fırat Üniversitesi, Endonezya Üniversitesi koordinatörliğinde düzenlenen Green Metric Sistemine katıldı. Sisteme ülkemizden 58 üniversite katıldı. Green Metric çalışmaları Kalite Birimi tarafından yürütülecek olan sistem üniversitemizin su, iklim, enerji, atık ve geri dönüşüm operasyonlarını inceleyecektir.

Fırat Üniversitesinde Meslek İçi Eğitim Programı Oluşturuldu. Çarşamba, Ocak 6, 2021 - 20:16

Fırat Üniversitesi, kalite çalışmaları çerçevesinde akademik ve idari kadroda bulunun personeller için meslek içi eğitim planı oluşturdu. Rektör yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Yılmaz başkanlığında oluşturulan ekipte Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Sinan Akpınar, Kalite Temsilcimiz Öğr. Gör. Semih Dikmen bulunmaktadır.

Kalite Birimi Tadilatı Başladı Çarşamba, Aralık 16, 2020 - 01:46

Rektörlük Kampüsü İçinde Kalite çalışmalarınıda profesyonel, daha verimli yönetebilmek adına Kalite birimi kurulması için çalışmalara başlandı.

Kalite Komisyonu Eğitim Programı Salı, Eylül 25, 2018 - 15:14